Se hva Thea Gudmundsen skriver om Elite Extensions: https://theagudmundsen.blogg.no

 Vårt hår er et såkalt ponytail hår, det vil si at håret blir samlet i en hestehale etter at det er klippet av donoren. Håret blir holdt samlet i hestehale under farging og videre behandling med insetting av keratin-lim. I hver pakke fra Elite Extensions er håret fra en og samme donor. Dette har enormt mye å si for kvaliteten på håret. Håret går igjennom en streng kvalitetskontroll og bare det aller beste håret blir levert ut fra fabrikk. Håret kommer fra et område i Asia hvor donorene har en spesielt flott hårkvalitet. Donoren gir fra seg håret etter eget ønske og får betalt for dette.

Vårt hår kan ikke konkurrere på pris med de billigste merkene på nettet i Norge i dag, det er heller ikke vårt mål. Vi ønsker å være best på kvalitet. Tidligere har vårt hår kun vært for salg ut til profesjonelle frisører, men nå kan endelig dette håret kjøpes på nett av alle. På denne måten kan du som ønsker et hår med veldig høy kvalitet kjøpe dette håret og få en frisør med erfaring til å sette det på for deg, uansett hvor du er i landet. Vi tilbyr også kurs for deg som ønsker å lære deg riktig teknikk for påsetting.

Elite Extensions er et hår for den kresne kunde. Vårt hår er ikke flokete og tørt slik som mange andre hår på markedet i dag. Vi har brukt Elite Extensions i våre salonger siden 2016 og fått en utrolig respons fra våre kunder.

Elite Extensions er sunt og glansfullt og holder seg flokefritt vask etter vask. Kunder som prøver vårt hår ønsker ikke bytte til andre merker pga hårets høye kvalitet. Håret har lett fall, men er rettere enn mange andre merker. Passer bra til deg som ønsker glatt, silkemykt hår. 

Elite Extensions er ikke det billigste håret på markedet, men i forhold til kvalitet er håret virkelig verdt sin pris. Man får som kjent det man betaler for.

Vi har valgt ut naturlige og vakre farger som passer de fleste hårnyanser.

thumbnail_banner  (5)